Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Ijsland

Onroerend goed te koop in IJsland

Ondanks de politieke en economische klimaatonzekerheid is het gemiddelde onroerend goed voor verkoopprijzen in IJsland de grootste stijging in de afgelopen drie jaar.

De gemiddelde groei is 6%, vergeleken met 4,1% opgenomen in 2015. IJsland wint de eerste plaats voor het eerst sinds 2006, toen de Global House Price Index werd gelanceerd.

Het eiland meldde een verbazingwekkende 14,7%. De groeiende economie, twee renteverlagingen en een toenemende betrokkenheid van buitenlandse investeerders helpen de 9% hogere gemiddelde prijzen van onroerend goed te koop in IJsland in de afgelopen twaalf maanden te verklaren.

Reykjavik is kenmerkend voor de gekleurde daken, de oogverblindende lichten in het noorden en een belangrijk compromis voor het energiefront. Met slechts 115.000 inwoners heeft de hoofdstad van IJsland een grote invloed op een mondiaal niveau en het doel is om volledig onafhankelijk te worden van het gebruik van fossiele brandstoffen in 2050 en een 'waterstofeconomie' te worden.

De hoge kwaliteit van leven wordt weerspiegeld in onroerend goed voor verkoopprijzen. De residentiële markt in Reykjavik heeft in de afgelopen vijf jaar een enorme groei doorgemaakt, zowel in prijzen als in omzet. Tussen de tweede helft van 2016 en alle prijzen van 2017 voor onroerend goed te koop in IJsland, zijn met gemiddeld 13% gestegen, met pieken van 15%. De gemiddelde verkoopprijs van een appartement van vandaag is ongeveer 450 duizend euro.

IJsland verandert van huid. En het besloot om het te doen door de artistieke scène van zijn hoofdstad Reykjavík te verbeteren en het voormalige industriegebied van de haven om te vormen tot een cultureel centrum, inclusief concept stores, kunstenaarsstudio's, clubs, hotels, opnamekamers en de recente, belangrijke opening van het Marshall House. Het werd afgelopen maart ingewijd en is een oude haringfabriek die door de studio Kurt og Pí architecten is getransformeerd in een postmoderne paal waar de studio en de galerij voor Olafur Eliasson zijn ondergebracht, en twee kunstenaarsrollen die de geschiedenis van de IJslandse kunstscène hebben geschreven: Kling en Bang and The Living Art Museum.

  •  
    Verhuizen naar IJsland: alle informatie met slechts één klik verwijderd!

    Waarschijnlijk een van de meest onontdekte maar tegelijkertijd meest specifieke, IJsland is voor velen een manier om te ontsnappen aan het dagelijks leven, voor anderen een waardevol alternatief om het leven radicaal te kunnen veranderen. We hebben allemaal vaak die gedachte die in ons hoofd zoemt, ...

Kaart, prijsontwikkeling en statistieken

Related panden

Cod. 37128

Verkoop Boerderij, Ijsland, Austurland, Egilsstaðir, Stóra-Bakka

800,000.00EUR
Verkoop
Boerderij

260000 m²
Prachtige boerderij in Oost-IJsland met 7 gebouwen! Stóri-Bakki ligt in het hart van Oost-IJsland, op slechts 25 km afstand van de stad Egilsstaðir...
Cod. 4957

Verkoop Landbouwgrond, Ijsland, Grímsey, Grimsey, Grimsey

1,000,000.00EUR
Verkoop
Landbouwgrond

2500 m²
Grond te koop
UNAVAILABLE
Kaart, prijsontwikkeling en statistieken
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB